Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

Szolgálati közlemény

2014. január 16. - eszgbr

Nyár végén már jeleztem, hogy befejezem az ún. muszáj posztok írását, tehát nem fogok minden F1-es és WRC futamról írni, végül pedig elmaradtak az év végi összefoglalók is és nem lesznek év eleji előzetesek sem. Egyszerűen nincs értelme olykor pár nap késéssel olyan dolgokról írni, amiről az ember máshol részletesebben is olvashat. Ezentúl nem lesznek aktuális hírek, összefoglalók, csak kivételes esetekben, az idei Dakar-raliról még tervezek egy összefoglalót, de egy ideig biztosan az lesz az utolsó. 2014-től teljes mértékben a közel- és régmúlt autóira, versenyeire, meghatározó személyeire fog koncentrálni a blog.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotura.blog.hu/api/trackback/id/tr165760989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Autocar · http://autocar.tumblr.com 2014.01.17. 00:52:55

Hajrá! Nekem sem a hírek miatt van elmentve a blog könyvjelzőbe, hanem az érdekes és színvonalas múltidéző témák miatt :)
süti beállítások módosítása