Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

Superswede trailer

2017. augusztus 20. - eszgbr

Már egy bő hónapja kikerült az internetre, de hozzám még csak most jutott el a Ronnie Peterson életéről készült svéd dokumentumfilm, a Superswede előzetese. Úgy tűnik a Sennáról készült hasonló jellegű film és a Rush kitaposta az utat a Forma-1 témájú alkotásoknak és idén Bruce McLaren illetve Frank Williams mellett a hetvenes évek emblematikus versenyzőjéről, Petersonról is készült egy film.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotura.blog.hu/api/trackback/id/tr812764334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2017.08.27. 19:23:11

a senna film nagyon jo volt mert lebilincselö volt a rush is mert izgalamasan volt bemutatva nemhiäba jo rendezö vitte , a mc laren film iszonyat unalmas sok uj dolgot nem adott nekem kb h 1x probälkoztak utcai autoval a 60 as evekben is . A williams jo sztori volt hogy hänyszor kerültek padlora az eletben anyagilag , egesszegügyileg vagy sikerben es mindig talpra älltak. Ebböl a szempontbol sokkal jobb volt mint a mc laren , en többet is elbirtam volna a csapat jobb bemutatäsäbol es kevesebbet a csaläd reszböl. A petterson filmbe nem lätok ennyi fantäziät szoval arra a filmre nekem alacsony a merce , ok rendben szörnyü ami vele törtent de abban az idöben sokkal veszelyesebb is volt a sport , igy pl egy Jochen Rindt v Jim Clark filmben is több lenne , de ez az en szubjektiv velemenyem .

eszgbr 2017.08.28. 08:35:53

@a8zoli: A felsoroltak közül egyelőre még csak a Rush-t láttam, így a többit nem véleményezném, de lehet valami abban, amit Petersonnal kapcsolatban írsz. Ugyanakkor svédek készítették a filmet, így nem igazán lehet a szemükre vetni, hogy nem kerestek "izgalmasabb" karaktert, Ronnie a nemzeti hősük és azért piszok jó versenyző is volt. Ha még nem láttad, akkor ajánlom a Graham Hillről szóló Driven-t.

a8zoli 2017.08.28. 18:52:23

@eszgbr: ok vimeorol le tudom rippelni , erdekel mert nem lättam , de sztem all time auto doku a senna ut a madness on wheels (group b rally) car crash delorean story , talän ut a williams es a mc laren . A rush mozi film. De räkaptak ezekre , nem baj hadd jöjjenek . Cs ne legyen olyan pl mint a stallone driven :D

eszgbr 2017.08.29. 13:16:44

@a8zoli: Roman Polanski Weekend of a Champion-jét is ajánlom

a8zoli 2017.08.29. 19:07:31

@eszgbr: a Jackie Stewartost mär lättam nem jött be , nem is birom Jackiet. Tegnap megneztem a Graham Hill filmet. Nagyvonalakban az jött le belöle h egy vidäm aranyos pofa volt aki jol is versenyzett de kiöregedett nem tudta abbahagyni , bevällalta a csapatepitest es jött a szoksos hiba versenyzöknel hogy maguk repülnek. Ehhez nagyon nagy tapasztalat es technikai tudäs kell , akär röpcsi akär helikopter ezt nem lehet pär oräval azt mondani h tudom erzem. En ilyen esetben tuti h egy egy profit alkalmaznek aki röptet mert az a szakmäja ert hozzä van tapasztalata. Ott van peldänak Clin Mc Rae. Maga repült es a fia is oda lett. Maga a film ugy közepes felett . A wiliams es a mc laren köze berakom a kepzeletbeli top listämban :D
süti beállítások módosítása