Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

Massa és Grosjean maradhat, Kobajasi távozhat

2012. október 14. - eszgbr

A Koreai Nagydíj után újabb hírek láttak napvilágot a 2013-as átigazolásokkal kapcsolatban.

Csak idő kérdése, hogy a Ferrari bejelentse Felipe Massa hosszabbítását, úgy tűnik a brazil elmúlt két futamon mutatott jó teljesítménye meggyőzte Stefano Domenicaliékat arról, hogy érdemes még egy évig megtartani.

Romain Grosjean számos balesete ellenére valószínűleg maradhat a Lotus-Renault-nál, bár a bejelentéssel megvárják amíg elül a felhajtás a francia-svájci pilóta körül.

Kamui Kobajasi viszont minden bizonnyal távozik év végén a Saubertől, ezek szerint a mai rajtbaleset meggyőzőbb volt, mint az egy héttel korábbi dobogós helyezése. Sergio Pérez már korábban aláírt a McLarenhez, így valószínűleg a jelenlegi tesztpilóta, Esteban Gutiérrez és az idén a Force Indiát erősítő Nico Hülkenberg lesz a svájci gárda két versenyzője 2013-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotura.blog.hu/api/trackback/id/tr784847912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása