Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

Vettel nyert a Lotusok előtt, a Ferrari betlizett

2013. április 21. - eszgbr

Vettel simán nyerte a Bahreini Nagydíjat Räikkönen és Grosjean előtt, így megismétlődött a tavalyi dobogó. A sok csatát és előzést hozó futamon a győzelemre is esélyes Alonsót a DRS, Massát a jobb hátsó kereke hátráltatta, feljövőben a Force India és a McLaren.

Sajnos most nincs időm szöveges értékelést írni, a csapatsorrendet közlöm, a jól szereplő versenyzők és csapatok megtalálhatók a címkék között.

Tovább

Ogier a Portugál-ralit is kipipálta

A hétvégén Formula-1 mellett rali-vb futamot is rendeztek, Portugáliában, ami az elmúlt két versenyhez hasonlóan Sébastien Ogier és a Volkswagen fölényes győzelmét hozta.

ogier13POR.jpgfotó: facebook.com/WorldRally

Az első napon az üldözők még tudták tartani a lépést a franciával, Ostberg vezetett is, de félrehallott egy itiner jegyzetet, túl gyorsan ment bele egy kanyarba és tetőre tette a Fordot. Másnap reggel Sordo is összetörte a Citroent, ő végleg kiállni kényszerült. Ogiernek már csak Hirvonenre és a márkatárs Latvalára kellett figyelnie, utóbbi a vasárnap elszenvedett váltóhiba miatt már nem tudta komolyan támadni, de a harmadik helyet így is megszerezte. A Power Stage-et is Ogier nyerte Ostberg és Latvala előtt. Andreas Mikkelsen egy 6. hellyel mutatkozott be a VW nagy csapatában.

Tovább
süti beállítások módosítása