Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

A Citroen leleplezte 2013-as autóját

2012. december 06. - eszgbr

A Citroen bemutatta a 2013-as festésű DS3 WRC-t. Az eddigi piros-fehér-kék festés piros-fehér-aranyra változik, miután a Red Bullal lejárt a szerződésük és Abu Dhabi lesz az új főszponzoruk. Emellett nyilvánosságra hozták négy versenyzőjük jövő évi menetrendjét is.

Mikko Hirvonen mind a 13 futamon rajthoz áll 2013-ban, Dani Sordo legalább 11, Sébastien Loeb pedig négy alkalommal ül majd a DS3 volánja mögé. A címvédő Monte Carlóban, Svédországban, Franciaországban és egy egyelőre még meg nem határozott versenyen szerepel majd és konstruktőri pontokra is jogosult lesz. Khalid Al-Qassiminek vélhetően jelentős szerepe volt az új szponzori szerződés tető alá hozásában, ő nyolc vb-futamon indulhat gyári autóval, emellett a közel-keleti bajnokságban is a francia márka színeiben versenyezhet. Az Egyesült Arab Emirátusok mellett a szomszédos Katar sem akar lemaradni, nemrég jelentették be, hogy stratégiai partnerségre lépnek az M-Sport Forddal.

ds3wrc2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fotura.blog.hu/api/trackback/id/tr904951808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása