Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

Még 6 nap

2012. március 12. - eszgbr

Finisbe ért a felkészülés a 2012-es Formula-1-es idényre, hétvégén rendezik Melbourne-ben a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat. A technikai- és pilótaváltozások mellett újabb változás színesíti a magyar rajongók életét: a sportág visszaköltözik a Magyar Televízió képernyőjére.

Ennek örömére minden reggel egy videóval jelentkezek a klasszikus MTV-s időkből, amikor még Palik László sikítása törte meg a vasárnap hajnali vagy délutáni csendet. Hozzáteszem, szerintem az MTV-n még bőven a hallgatható kategóriába esett Palik kommentálása, ami a kereskedelmi tv-s időkről már kevésbé mondható el.

Ja igen: a '97-es Magyar Nagydíj befutóját azért sem fogom posztolni.

Kanadai Nagydíj, 1998

A futam ami a gerincét adta az első Palik Mixnek. A Safety Car kiállása után a hazai pályán nagy kedvvel versenyző, címvédő Jacques Villeneuve borzolta a kedélyeket manővereivel. A pole-ból induló Coulthard feladni kényszerült a versenyt, ahogy Häkkinen is. Schumacher nyert a benettonos Fisichella és csapattársa, Irvine előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotura.blog.hu/api/trackback/id/tr864311321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása