Forma.Túra.Rally.

Forma.Túra.Rally.

Még 3 nap

2012. március 15. - eszgbr

Finisbe ért a felkészülés a 2012-es Formula-1-es idényre, hétvégén rendezik Melbourne-ben a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat. A technikai- és pilótaváltozások mellett újabb változás színesíti a magyar rajongók életét: a sportág visszaköltözik a Magyar Televízió képernyőjére.

Ennek örömére minden reggel egy videóval jelentkezek a klasszikus MTV-s időkből, amikor még Palik László sikítása törte meg a vasárnap hajnali vagy délutáni csendet.

Osztrák Nagydíj, 1997

Az idén kényszerűségből visszavonuló Jarno Trulli egyik legnagyobb versenye. Az újonc olasz a Minardiban kezdte az évet, de Olivier Panis sérülése után hét verseny erejéig beülhetett az akkor jó közepesnek számító Prostba (év végén konstruktőri 6. hely). Németországban hozott is egy 4. helyet, de az igazi lehetőség Ausztriában jött el, amikor a harmadik helyről indulva már második helyen autózott, de a Mugen-Honda erőforrás megadta magát, pár másodperccel azután, hogy a csapattárs Sindzsi Nakano is hasonlóan járt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotura.blog.hu/api/trackback/id/tr784311387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása